Over Immense Fit

welkom op Immense Fit

Over Immense Fit

Wij van immense fit zijn een team fitness en gezondheid liefhebbers die graag onze passie aan zoveel mogelijk mensen willen doorgeven. Het platform Immense Fit is ontstaan vanuit een hobby. Onze vriendengroep heeft altijd al gehouden van reizen naar verre exotische landen en het ontdekken van nieuwe culturen. Tijdens onze reizen kwamen we via verschillende mensen in contact met leveranciers die leuke, unieke en super handige producten aanbieden die goed waren voor een fit leven.

We kregen heel veel goede reacties op de producten van onze partner. Uiteindelijk suggereerden een vriend van ons dat we dit misschien ook zouden kunnen verkopen. We zijn niet heel commercieel gericht maar het leek ons een leuk idee om ook andere mensen blij te maken met deze producten.

Een tijdje later is dit uitgegroeid tot ‘ImmenseFit.nl’. Het is een platform die verschillende producten aanbiedt die jouw fitte leven een stukje makkelijker maken. We proberen de producten zo goedkoop mogelijk aan te bieden, zodat het voor iedereen mogelijk is om de handige producten te kopen. Ons team is er om onze klanten te helpen, dus als je vragen hebt staat ons team altijd voor je klaar 💓

Groetjes,

Team Immense Fit